Person reponsible for content of website:

Dr. Christine Brähler
Clinical Psychologist (HPC, UK)
Psychologische Psychotherapeutin (Germany)
+31 (0)6 8382 9952
info@christinebraehler.com

Adres/Address:

Postbus 24053, 3502 MB
Zevenwouden 220
3524CX Utrecht
Netherlands/Nederland

Bedrijfsinfo/Business Information:
Bedrijfsnaam/Business name: CJM Brähler
Registered Sole Trader in Netherlands/Eenmanszak KvK-nummer: 743 69717
Tax Identification number in Netherlands/BTW-nummer: NL002505982B93

I am exempt from VAT as a CRKBO registered lecturer/
Als CRKBO geregistreerd docent ben ik vrijgesteld van BTW.

Fotos: http://deutsch.istockphoto.com, Christine Brähler, Tom Zilker Photo Art. With permission from Zhang Photography, Scorpio Verlag, O.W.Barth Verlag, Center for MSC, AWP Berlin.


Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als een dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze kanten volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke overtreding. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan we de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de verantwoordelijkheid van de betreffende aanbieder of beheerder van de pagina’s. De gekoppelde pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanent beheer van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name inhoud van derden wordt als zodanig geïdentificeerd. Mocht u zich nog steeds bewust zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij om een ​​notitie. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.